STEM Youth Camp 2024

Da li vas je oduvijek oduševljavao svijet nauke?

Izvođenje STEM eksperimenata u vama budi znatiželju?

Pet dana druženja sa vršnjacima iz cijele BiH kroz radionice, kvizove i društvene igre zvuči kao savršen plan za ljeto?

Ako je odgovor da, prijavite se na Stem Youth Camp 2024, koji organizuje Asocijacija za napredak nauke i tehnologije BiH. Istražite uzbudljivi svijet STEM-a i otkrijte kako je to biti naučnik. Steknite nova znanja i veštine, i upoznajte nove prijatelje.

VIŠE O KAMPU

Šta vas očekuje?

Na kampu ćete se upoznati sa savremenim naučnim i tehničkim trendovima, i dobiti uvid u iskustva naših istaknutih naučnika koji rade ili su radili na prestižnim svjetskim institucijama. Takođe ćete saznati kako izgleda profesionalno bavljenje naukom u akademiji ili industriji i kako vam odabir fakulteta može pomoći u kvalitetnom započinjanju karijere. Kroz tehničke i soft-skills radionice ispitaćete svoju kreativnost i afinitete, te usavršiti vještine rješavanja problema i timskog rada.

Ko se može prijaviti?

Kamp je prvenstveno namjenjen učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola, ali će i odlične aplikacije učenika nižih razreda biti razmotrene. Ograničen broj mjesta neka vas ne brine, već neka vam bude motivacija da napišete kvalitetnu aplikaciju!

Gde i kada će se kamp održati?

Smještaj i kompletan program kampa biće održani u periodu od 3.8. do 7.8. na lokaciji Fondacije “Izvor nade” na Ilidži. Prevozi, hrana i boravak biće pokriveni od strane organizatora za izabrane učesnike.

Šta dalje?

Prijaviti se možete do 14.7.2024. godine na formi koja se nalazi na linku ili skeniranjem QR koda sa slike. Takođe, pratite nas na društvenim mrežama za sve dodatne informacije i podijelite ovu mogućnost sa vašim prijateljima koji su takođe zaljubljenici u STEM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *